Kritina Blachotrapez Panel falcana-klik

14,89 

Strešne ali fasadne plošče na klik ključavnico so po videzu tradicionalne, a po svoji obliki moderne.

Ti izdelki so priporočljivi predvsem za strešne kritine na mestnih ohranitvenih območjih in predmete čaščenja, pa tudi za novo zgrajene večstanovanjske stavbe, moderna enodružinska stanovanja in javne objekte.

Šifra: Falcana Kategoriji: , Product ID: 1116

Opis

Glede na načrtovani učinek lahko poudarite tradicionalni slog stavbe ali poudarite njen inovativni značaj. Zaradi klasike v spremenjeni zasnovi, neposredni obliki, lahkotnosti in enostavnosti montaže so plošče stoječih šivov zelo priljubljene kot arhitekturne rešitve za strešne kritine in fasadne obloge. Kot nalašč so za strešne kritine z nizkim kotom nagiba in ustvarijo edinstven slog. Lahko pa se uporabljajo tudi za strehe s strmimi pobočji.

Hitra montaža strešnih in fasadnih plošč, ki zahteva strokovno znanje

Plošče s hitrim šivom so zaradi hitrosti njihove montaže veliko boljše od ostalih listov. Ta prednost omogoča tudi uporabo te vrste strešne kritine kot fasadne plošče, ki zagotavlja prvotno zaključek sten v navpični in vodoravni razporeditvi. Stoječa šivna folija s posebej zasnovano zaskočno zaporo omogoča hitro in zanesljivo spajanje plošč brez potrebe po dodatnih spojnih elementih, hkrati pa ohranja visoko tesnost. Poleg tega namestitev pritrdilnih lukenj vzdolž šiva pomeni, da so pritrdilni vijaki prekriti s sosednjo ploščo. Za montažo plošč uporabite pritrdilne ali samovrtalne vijake z glavo 4,2×25 mm. Število vijakov – 4 kos / m2. Ponujeni šivalni listi omogočajo ustvarjanje strehe z visoko estetiko brez vidnih pritrdilnih elementov.

Na izbiro več različnih širin