Bolt

26,84 

Kategoriji: , Product ID: 1565

Opis

BOLT – Pritegne pozornost s svojo magnetno silo

Kritina s kamenim agregatom BOLT se nanaša na bitumenske kritine , vendar njena struktura in oblika v kombinaciji s trdnostjo jekla, obojestransko prevlečenega z alucinkom, zagotavlja odpornost na vremenske vplive in požar. Bolt je na voljo v različnih barvah, od globoko črnega oniksa do različnih zemeljskih odtenkov.

https://www.btrsystems.eu/uploads/TsBlocks/pictures/picture_box_title_2_img_content_picture1_767.jpg?1676894314

https://www.btrsystems.eu/uploads/TsBlocks/pictures/picture_box_title_2_img_content_picture2_767.png?1676894314

Neočitna oblika, ki pritegne pozornost s skoraj magnetno silo … Bolt je kompozicija, ki intrigira in izostri čute ter razkrije polnost svojih oblik šele ob natančnem pogledu.

Ta edinstven, privlačen dizajn je velika prednost streh iz kamnitih agregatov Bolt , ki so elegantna krona strehe. Na izbiro so kar 4 barve: črna, siva, rjava in zelena, ki se uspešno prilegajo k različnim odtenkom fasade ali okenskega pohištva. Groba agregatna zrna dodajo čar tej kritini , zahvaljujoč kateri ima kritina izrazito, vpadljivo strukturo.

In čeprav je moč profila Bolt ravno v dizajnerskem izrazu, to ne pomeni kompromisov v prid kakovosti. Ta izdelek, dodelan v vsaki podrobnosti, je sestavljen iz več plasti, zaradi katerih je prevleka odporna na vremenske razmere. Učinkovito zaduši zvok dežnih kapelj ali kroglic toče, ki trčijo ob pokrov, prav tako pa preprečuje pregrevanje podstrešja v vročih poletnih dneh.

To pa ne pomeni, da bo Bolt deloval le v primeru neobičajne ali celo – avantgardne – arhitekture. Strešna kritina odlično dopolnjuje klasično obliko in zagotavlja elegantno krono strehe.

barva

Dodatne možnosti glede vizualne plati strešnega naklona odpirajo tudi izvirne barve. Obsežna barvna paleta naredi obloge BTR Systems tako elegantne kot polne energije in dinamike.

barve kritine s kamenim agregatom BOLT

tehnična risba kritine BOLT

Tehnične podrobnosti

Skupna širina

~  1357 mm

Širina dejanske motnosti

1282 mm  _

Debelina jekla + 150AZ

min. 0,42 mm _

Višina koraka – odmik ploščice

20 mm _

teža lista

3 kg

Globina profila

21 mm _

Dolžina koraka – modul

370 mm _

Dolžina lista

425 mm  _

Število modulov na m 2

2,11 kos/ m2

Struktura modula s kamenim agregatom

  1. Brezbarvni akrilni premaz
  2. Naravni kameni agregat
  3. osnovni sloj
  4. Zaščitna pasivna plast
  5. Aluzinc zaščitna plast
  6. Jekleno jedro
  7. Aluzinc zaščitna plast https://www.btrsystems.eu/uploads/TsBlocks/pictures/picture3_box_title_text_link_background_picture_77.jpg?1676894366
  8. Zaščitna pasivna plast